Feesten & Evenementen

Geef uw feest een middeleeuws tintje en laat de catering verzorgen door die edelike spijse. Hierbij kiest u voor een volledig banket of uit losse gerechten.
die edelike spijse kookt uitsluitend volgens authentieke Bourgondische recepten, hetgeen inhoudt dat er in principe geen rauw voedsel wordt gegeten.

Voorbeelden van gerechten zijn

Visvenkelbruet  - een ragout van witvis met venkel

Oliekoek met salm – pannenkoekje met zalm en honingmosterdsaus

Zure kip – kip gemarineerd in citroen, gestoofd met rozijnen

Geit uit de hel – eigen geitenvlees gestoofd met zwarte rijst

Krevietenbruet – garnalenragout op middeleeuwse wijze

Honingham met zure saus – ham gemarineerd en gestoofd in honing

Frikadel – lamsgehaktballen in rundvleessaus

Vegetarische taarten

Vergeten groenten – knollen, pastinaken etc.

Locatie en prijs in overleg.

Minimaal 20 deelnemers

Maximaal 100 deelnemers

Die edelike spijse kookt zo veel mogelijk met producten uit eigen moestuin, boomgaard en eigen slacht

- FOTO'S -